Despre ZooZ

Forumul ZooZ s-a lansat într-o după-amiază de Vineri, mai exact în data de 13 Iulie 2007.

A fost creat de Mariko21 pentru a oferi membrilor fostului forum Dark Anime o platformă potrivită pentru a menține comunicarea între ei. Cu toate că la început membrii erau în general cei de pe Dark Anime, imaginea forumului ZooZ s-a îndreptat într-o cu totul altă direcție.

Anii au trecut și am atras membrii noi, în încercarea ZooZ de a promova starea aceea de nebunie personala pe care o avem cu toții din când în când.

Astăzi, dorim încă să ne extindem, motiv pentru care nu mai suntem doar “forumul ZooZ”, ci “Comunitatea ZooZ”. Încercam să iți oferim articole folositoare pentru a te ajuta să te informezi în diverse domenii, să te organizezi, să ai un stil de viață mai sănătos și sa te simți bine în pielea ta.

Pe lângă toate acestea, ca și tine, dorim să schimbam lumea în mai bine, să “make a difference”. În acest sens, te vom ține la curent cu noutățile de prin lume și de prin România și îți vom oferi câteva alternative pentru a te implica și a trece la acțiune!

Sperăm să ne fii alături în continua noastră dezvoltare, să ne oferi idei și sfaturi și să te simți bine alături de ceilalți membri ai Comunității ZooZ.


Echipa ZooZ

Mariko21
- administrator fondator

Ruki
- administrator

MaybeGirl
- moderator global

Molly
- moderator global

ZetSuei
- moderator global

creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit