Minte

În această secțiune vei găsi articole destinate să te ajute să ai parte de rezultate mai bune în domeniul profesional, indiferent dacă acesta este reprezentat de școală sau de job.

Îți vom pune la dispoziție o listă cu universitățile din țară, te vom învăța cum să îți compui un CV mai atractiv pentru angajatori și îți vom oferi diverse sfaturi menite să duci un stil de viața mai inteligent (de la a economisi în diverse moduri la a lucra într-un mod mai eficient).

Citește articole...


Trup

În această categorie îți vom oferi articole despre sex. Vei afla mai multe despre BTS-uri și despre mijloacele de contracepție, precum și ce se întâmplă când contracepția dă greș. În același timp, vom descoperi și partea distractiva a sexului, punându-ți la un click distanță poziții și trucuri pentru o viata sexuala cât mai plăcută.

Asta nu e tot! Înainte să te aștepți să îți iubească altcineva trupul, trebuie sa ți-l iubești tu însuti/însăți. Îți vom oferi programe de sport, pentru a defini formele trupului. Și te vom sfătui ce haine sunt mai avantajoase formei siluetei tale, precum și câteva trucuri bune pentru a crea diverse iluzii optice...

Citeste articole...


Suflet

Aici tratăm problemele de genul “Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, în încercarea de a vedea dragostea din ambele puncte de vedere. În această categorie vei descoperi partea fericita a dragostei, precum și partea ei trista. Și dacă tot veni vorba de tristețe, vom discuta și despre depresie, de la cauze și efecte la câteva metode pentru a îți face ziua mai fericita.

În același timp, trebuie sa ne gândim și la alții. Implică-te în acțiuni menite să aducă un zâmbet altora! Îți vom pune la dispoziție o listă cu organizații non-guvernamentale și articole prin care te vom incuraja să ajuți în diverse situații/cazuri.

Citeste articole...

creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blogratuit.ro