Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Vârcolaci incandescenți și transparenți. la data de Joi Sept 03, 2009 9:08 pm


        Universum Noir
avatar

 Varsta Varsta : 20
Sex Sex : feminin
Localizare Localizare : Bistrița - Năsăud
Popularitate Popularitate : 0
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 3556
Numarul mesajelor : 16
Respectarea regulilor :

Despre mine nu-s prea multe de zis, doar un paragraf sau câteva cuvinte înlănțuite-n propoziții fără sens, care nu-s legate una de alta decâtprin imaginație și farmec de pictor fictiv.
Sunt eu, sunt Luisa, un specimen subevoluat rasei umane, care respiră aer făcut din cuvinte și cărți, din texte pe care le diger încet, absorbindu-le în subconțtient și visându-le rar.
Personaje de care mă îndrăgostesc, care-s fictive și imaginate de către autori, unul dintre ei find eu, o viitoare scriitoare.
Nu mă cunosc prea bine - sunt Elveția, teren neutru și mucegăit de atâta pace, dar care nu-i dornic de războaie sau întâmplări nefavorabile.
Îmi place ploaia - rece, călduță, cu picături mari, care se rostogolesc pe obrajii norilor și îmi ating brțele, gâtul, fruntea lată, pleoapele ce ascund doi ochi de un albastru grizonat,încadrați de un chenar de gene subțiri, răsucite cred. Nu sunt slabă, sunt mai plinuță, vreo patruzeci și cinci de kilograme în cap - am doar unsprezece ani și nu sunt chiar așa de matură în realitate, sunt entuziastă și nerăbdătoare, dar și plictisită aproape permanent.
Îmi place să citesc, să desenez, să mă afund într-o lume de basm, cu soare fosforeșcent, cu vârcolaci incandescenți, negrii, nisipii, albaștrii.
Altceva ce-aș mai putea spune? Nimic, nimic, nimic. Nu mă cunosc într-atât ca să pot spune ceva, doar am să spun că-s timidă și am o leziune defectă permanentă la creierul meu ars, denumită nebunie.
Nu mă cunosc, dar pot zice că-s eu, că-s doar eu, o fată oarecare, insignifiantă, care-și dorește din adâncul sufletului să devină scriitoare, nu celebră, ci doar citită și apreciată de către oameni, dar întrebarea române aceeași :
Cine sunt?
Sunt cineva, sunt cineva, cineva, un vârcolac negru-albăstrui.
Locuiesc într-o cutie de conserve denumită Bistrița, cu oameni ale căror fețe sunt fără relief, scăldate în lumină ultravioletă, și în transpirație abundentă - tind să cred că doar eu gândesc coerent pe site-ul ăsta, pe celelalte profiluri vizitate văzând doar oameni în plop și plopu-n aer.
Sunt singura care vrea să devină scriitoare, care vrea să devină ceva, să fie citită, să fie apreciată, dar nu celebră - nu vreau să fiu o divă peste noapte, vreau doar să public o carte, una singură, care să valoreze cât douăzeci, una frumoasă.
Insignifiant, bineînțeles.

_________

Azi - ce zi obișnuită! Iar mi-am dorit, am sperat să pocnesc și să mă transform în vârcolac iar, să văd cum e să fii un personaj fictiv, conturat de cuvintele dintr-o carte, care se simte aiurea când își leapădă pielea de om și își lasă interiorul să domine forma - sunt absolut sigură că aș fi fost un vârcolac negru cu inflexiuni albastre ale blănii lungi și murdărite de noroi. Oare aș fi uriașă, oare aș putea zdrobi cu ghearele biroul, oare aș putea sări de pe geam și aș ateriza în liniște pe trotuar? Oare cum ar fi ca în subconștientul meu să existe o ușă înspre metamorfozarea într-un lup enorm, pe care n-am descoperit-o încă? Oare dacă aș putea să văd totul prin ochii unul lup ar fi mai ușor decât să încerc să fug mai repede decât altcineva? Oare aș fi fost singura fată-lup din haită, oare ar fi fost cineva care să înțeleagă sufletul de animal, care să aducă la viață legendele?
Simt cum mi se acumulează sângele în inima care respiră rapid, aruncând sângele în degetele de la mâini și picioare, în timp ce mă apasă sufletul - abia aștept să văd cadoul de la mama - să completez albumul, să văd filmul în noiembrie la cinematograf, să-mi răsune în urechi zgomotul produs de boxele sălii de film.
Oare ar fi mai ușor decât să trăiesc ca un vârcolac, să reușesc să zbor cu 125 de kilometri pe oră, să am temperatura de 47.3 grade celsius, temperatura optimă pentru un vârcolac?
Dar voi, cu vieți mai importante decât viața mea insignifiantă, ce credeți despre dialogul meu banal cu sine și cu subconștientul vârcolăcesc, ca să mă exprim literar?
Oare mă voi metamorfoza odată în Vârcolac?
Oare voi gândi ca un lup, având în vedere că-i iubesc atât de mult, că pot ajuta animalele și pot identifica rasele de câini?
Dar voi, o, voi, cu vieți mărețe, ce credeți despre gândurile mele?

atât.2 Re: Vârcolaci incandescenți și transparenți. la data de Sam Ian 29, 2011 3:03 am


        Molly
avatar
x
 Varsta Varsta : 27
Sex Sex : feminin
Localizare Localizare : Focsani
Popularitate Popularitate : 8
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6244
Animalutul meu Animalutul meu : Pasarica pitzipoanca Nume PetPoșețica
PutereP 0
InteligentaI 2
ViataV 1
Numarul mesajelor : 1437
Respectarea regulilor :

Topic mutat la Cosul de Gunoi din cauza numarului redus de posturi si a inactivitatii


_________________
https://www.facebook.com/?ref=logo#!/MoliluVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit